opc_loader


 

Onze bankgegevens

Naam:                          Bagsandboxes B.V.
Adres:                          Goeman Borgesiuslaan 11
Postcode:                     1981 CP
Plaats:                          Velsen-Zuid

IBAN:                    NL83ABNA0894799525
BIC:                       ABNANL2A 


For payments outside the Netherlands:

BIC (Bank Identification Code):  ABNANL2A
IBAN:                                          NL83ABNA0894799525

U kunt via onze website eenvoudig uw bestelling plaatsen en betalen via:

Betalen met iDEAL           
                             
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik

maken van iDEAL. 
Wat is iDEAL?

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS bank.
Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.
Voor een bestelling met iDEAL betaling worden geen bijkomende kosten doorberekend.

Bestellen met factuur

Wij accepteren uitsluitend orders op factuur van Nederlandse bedrijven en instellingen. Vanzelfsprekend bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij kunnen om uw inschrijving vragen.

Onze betalingscondities zijn: betaling binnen veertien (14) dagen na factuurdatum, netto.

Vooruitbetaling per bank
 

Bij bestellingen met een vooruitbetaling dient u na het invoeren van de bestelling zelf het orderbedrag over te maken op onze ABN AMRO bankrekening. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren of via een telefonische overboeking etc.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen versturen wij binnen twee (2) werkdagen de door u bestelde goederen.
LET OP: Altijd bij de betaling uw ordernummer vermelden. Deze krijg u na het voltooien van de bestelling automatisch via de e-mail.
Voor een bestelling met vooruitbetaling worden geen bijkomende kosten doorberekend.

Betalen met PayPal
 

 

Heeft u een PayPal account? U kunt bij ons betalen via PayPal. U kunt wanneer u zich bij PayPal registreert ook met uw Creditcard via PayPal betalen.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen versturen wij u de bestelde goederen binnen twee (2) werkdagen, mits op voorraad en mits er na controle door PayPal geen bijzonderheden zijn aangetroffen.
Let op: In verband met fraude preventie kan het in bepaalde gevallen voorkomen dat de creditcard maatschappij een adresbewijs + identiteitsbewijs nodig heeft voordat wij uw order mogen vrijgeven. Deze kunt u dan naar ons doormailen of faxen.
Voor een bestelling met betaling via PayPal worden geen bijkomende kosten doorberekend.