opc_loader


 

Organza zakjes - Katoenen zakjes - Jute zakjes - Satijnen zakjes - Fluwelen zakjes


Bagsandboxes is dé leverancier van (cadeau)zakjes welke van stof zijn gemaakt. De basis van de zakjes zijn topkwaliteiten in organza, katoen(mengingen), jute(mengingen), single-face satijn en hoogpolig fluweel. Per product beoordelen wij welke afwerking qua naden en biezen het meest geschikt is, zodat u een prachtig product ontvangt.

Wij kopen de stoffen rechtstreeks bij de wevers in het Verre Oosten en door de eigen productiefaciliteit zijn we in staat kwaliteit te waarborgen. 
   
Bagsandboxes richt zich op de B-to-B klant. Als geen ander hebben we de kennis in huis om opvallende, exclusieve en toch zeer betaalbare geschenkverpakkingen te ontwikkelen. Van juwelen tot cosmetica; met stoffen-zakjes.nl maakt u van ieder product een prachtig geschenk. Zo biedt u uw klanten meerwaarde en onderscheidt u zich positief van uw concurrentie.

 

Direct uit voorraad


Wij hebben de op onze website aangeboden producten veelal in ruime mate op voorraad. De minimum voorraad positie is 10.000 stuks per kwaliteit / maat / kleur, leverbaar binnen 24 uur.

Neemt u vanaf 1.000 stuks contact met ons op voor de allerbeste prijs ! 
 

Meer weten? Belt u ons dan op 0627130180. Of stuur een e-mail naar:   info@stoffen-zakjes.nl